Ital-Car

Elektriske arbejdsbiler

Robust arbejdsvogn

Ital-Cars kvalitetsbiler er el-drevne arbejdsvogne, der er nemme at betjene. Den viste model er Nev C2C.5, der udover at tilbyde gode køreegenskaber med bl.a. hydrauliske skivebremser foran og tromlebremser bagved også har et højt komfort-niveau med plads til 2 personer. Derudover er der i bilen et godt udsyn, hvilket også gør den nem at manøvrere med på mindre stier. 

Odoo • Text and Image
 
 

Ingen støjgener

Da Ital-Cars arbejdsvogne er eldreve, udleder de derfor minimale mængder støj. Max. hastigheden på Nev C2C.5-modellen (som vist i videoen) er 45 km/t og rækkevidden er op til 80 km (med standard batteri-pakken). Elbilen kan fås med et lovligt godkendt anhængertræk, hvilket gør den oplagt til at trække mindre trailere med evt. udstyr eller haveaffald og er derfor en oplagt redskabsvogn.

Elbilen er derudover med til at give virksomheder en attraktiv grøn profil.

Kan indregistreres

Den viste Nev C2C.5-model kan indregistreres til kørsel på offentlig vej som almindelig personbil. 

Standardudstyr i bilen er:

To foldbare forsæder med 3-punktsseler, glas forrude med vinduesvisker og sprinkler, godkendt lys for og bag, blinklys, lad med klap, bak buzzer, sammenklappelige sidespejle, 12V udtag, radio med AUX og USB indgang samt højtalere, kold og varm el-blæser i forrude og kabine.

Bilen kan derudover specialtilpasses med bl.a. lovligt anhængertræk , tip-bart lad i aluminium med nedklappelige sider, frontgitter til ladet og mere endnu. Kontakt os for at høre mere

Odoo • Text and Image