Robotplæneklippere

Spørg løs - vi har over 20 års erfaring

Kvalitet fra Husqvarna og STIHL

  • Vi har arbejdet med robotterne i 20 år og har derfor oparbejdet en stor viden samt erfaring omkring dem. Vi har sat op i alle slags haver - fra små villahaver til store parkanlæg og fodboldbaner.
  • Store samt komplekse arealer kommer vi gerne ud og opmåler kabellængde og areal med GPS udstyr.
  • NYT: Vi er blevet Husqvarna PRO robot forhandler og kan nu tilbyde op til 10000 m2 pr. robot.
  • De nye modeller fra Husqvarna muliggør opsætning helt uden brug af kabler, da disse kører på satellit/GPS/EPOS
  • Vi er på opdateringskursus flere gange om året og har selvfølgelig kabelnedlægger maskine samt alt i special værktøj og diagnose software for at servicere dem. 
  • Har du lyst til at vide mere om robotterne, er du velkommen til at kigge forbi eller sende os en mail.

 

Husqvarna Automower

Husqvarna har udviklet robotplæneklippere i over 20 år. Denne omfattende erfaring kombineret med innovativ teknik betyder, at en Automower vil hjælpe dig med at opnå et perfekt resultat - selv ved meget komplekse haver. Derudover har Husqvarna deres egen Automower Connect app til iPhone og Android smartphones, hvilket gør, at man kan overvåge, indstille, starte og stoppe robotten med sin smartphone uanset, hvor man i verden befinder sig. 

Nu også kompatibel med Google Home og Amazon Alexa. 

Husqvarna EPOS-systemet tilbyder løsninger til kabelfri installation 

16 modeller til arealer op til 10000 m2

STIHL iMOW

STIHL's iMOW-serie er udviklet og produceret i Østrig med samme omhu og præcision, som kendetegner STIHL's øvrige produkter. Tidligere udnævnt til testvinder af Forbrugerrådet Tænk, er iMOW kendt for sin pålidelighed og effektivitet. Den nemme installation og det brugervenlige design gør det til en fornøjelse at have en iMOW i haven. Med et lavt energiforbrug er iMOW ikke blot godt for miljøet, men også for din pengepung på lang sigt. Flere af modellerne kan endda fås med GPS og app-styring, hvilket gør det nemt at tilgå og indstille robotten fra din smartphone. Dette giver dig fleksibiliteten til at styre klipningen, uanset hvor du befinder dig. Med iMOW kan du nyde en velplejet græsplæne uden besvær.

6 modeller til arealer op til 5000 m2

Husqvarna EPOS

Slut med afgrænsningskabler, slut med kabelbrud.

Nyt system fra Husqvarna tillader opsætning af visse modeller uden brug af afgrænsningskabel. Man får derved en robotplæneklipper med GPS, der vha. 4 forskellige satellitsystemer tillader den bedste præcision på markedet.

Det kabelfri system giver bl.a. mulighed for oprettelse af midlertidige stay-out-zoner samt tillader passager over asfalt, fliser og lignende.

Lad os sørge for installationen

I løbet af årene har vi installeret mere end 1000 robotter. Dette har bl.a. været robotter til mindre haver, men også til arealer på over 20.000 m². Vi gør meget ud af, at robotten og dens afgrænsningskabler skal være til så mindst gene som muligt. Derfor gør vi meget ud af, at skjule kablerne under fliseovergange eller indkørsler, da vores erfaring siger os, at det er denne løsning vores kunder sætter pris på. Vi tager derfor enhver udfordring op, da vi mener, at der findes løsninger til enhver have

Odoo • Text and Image

Service, opbevaring og vedligehold

Vi tilbyder vinteropbevaring samt service af din robotplæneklipper. Dette er med til at forlænge robottens levetid samtidig med, at dens software bliver opdateret. Derudover sørger vi også for, at den er klar til endnu en sæson på plænen.